Trouwfeest locatie, zoek je iets origineels en avontuurlijk? Een tuinfeest in Vlaanderen met mooie schuren en veel natuur?

In het midden van Vlaanderen, niet ver van de E40 ligt een sprookjesachtige feestlocatie met een heel origineel concept.

klik hier om naar de site van De Letterhoeve te gaan

Zuiders sprookjesachtig feestconcept.

Dagfeesten op een wonderlijke locatie temidden vlaanderen. Ons concept is op alle vlakken origineel. Vrijheid, rust, luxe en verrassende schoonheid gecombineerd met al even verrassende smaken en geuren.

Jullie gasten worden hier uitgenodigd op een dagje zuiderse vakantie, hier wordt je ontvangen en verwend als koningen, maar in een familiale sfeer, zonder absurde etiquette, los en ontspannen.

Tientallen bankjes, hangmatten, maar ook de huifkar, de dieren rondom (geitjes, paarden, kippen etc..) en natuurlijk de unieke, zuiders wilde tuin zorgen voor een ervaring die heel ver weg staat van wat andere feestzalen aanbieden.

Feesten onder de oude kersenbomen, genieten van de beste muziekbands, een zeer ruime keuze in animatie en echt verrassende concepten.

Voel, ruik en adem dit unieke sprookje...

Wegens het grote succes van De Letterhoeve werd het niet commerciƫle Vlaamse Trouwforum verwijderd. Er zijn maar zoveel uren in een dag...

klik hier om naar de site van De Letterhoeve te gaan